Гери-Никол призна за страшен гаф на сцената, останала само по… ВИДЕО

Тийнсензацията Гери-Никол е много дива по време на участията си и се раздава на макс. С тази задача не може да се справи всеки, а многото движения често носят след себе си и неприятни гафове. 

Точно за такъв гаф сподели Гери в подкаста “Не съм такъв човек”, където останала на сцената гола. Нейната реакцията била голяма изненада за феновете й в клуба.
“Никога не ми се е случвало да ми падне горнището на сцената, но и да се случи бързо ще се справя, замазвам положението с подобни гафове. И много често хората не разбират, че има някакъв гаф”, споделя тя. 
Горнището – не, но пък долнището й е падало.  “Веднъж бях облечена с дънков тоалет, който беше с връзки по краката ми и изведнъж започна да пада, танцьорката тръгна с уста да го връзва, после отново се случи същото и се ядосах, свалих всичко и останах по една по-голяма дълга фланелка. Махнах и обувките, за да се почувствам като у дома си. Имаше танци и никакви проблеми след това”, признава “яката дупара”. 
“Важното е да има забава, независимо дали си с панталон или си останал по фланелка. Въобще не трябва да се притесняваме, важното е да има шоу”, категорична е талантливата изпълнителка./show.blitz.bg
Цялото интервю с Гери-Никол може да гледате във видеото долу: 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Да живее крал Чарлз

Със смъртта на своята майка Елизабет Втора на осми септември 2022 г., принц Чарлз автоматично стана британски крал. А днес, осем месеца по-късно, се проведе и официалната церемония по коронацията му в Уестминстърското абатство. Събитието започна с процесия от лондонските улици, която бе значително по-кратка от тази на коронацията на […]