Джейн Сиймур откровено за остаряването, пластичната хирургия и снимките в Playboy

Джейн Сиймор е от звездите, които сякаш отказват да остареят. Дори на 72 години, актрисата, позната преди всичко от култовия сериал “Д-р Куин, лечителката” и носителка на награда Еми и до ден днешен впечатлява с перфектна и сриктно поддържана визия.
Затова Джейн не се страхува да говори открито за всичко, което е правила през годините за да противодейства на естествения процес на стареене. В скорошно интервю за The Times тя разказва за усилията, които е полагала по време на цялата си кариера, както и за собствените си промени на нагласите относно възрастта и сексапила.
И макар преди време да отричаше да е правила корекции по себе си, този път Джейн бе откровена и сподели, че все пак се е подлагала на козметични процедури. “Когато бях на 40 реших да коригирам гърдите си. Но исках нещо наистина малко – дотолкова, че дори хирургът, който ги постави, ми каза, че не слагал толкова малки импланти. Трябваше дори да направим специална поръчка. Нещото, което ме накара да предприема това бяха няколкото раждания и последвалото кърмене”, казва е актрисата.
Джейн има четири деца от два различни брака.
Сиймур сподели, че е пробвала и ботокс. Но и че не би повторила никога подобна процедура. “Това е нещо, което пречи на работата ми като актриса. Все пак трябва да имам напълно работещи мускули, за да мога да се вживявам и пресъздавам ролите си”.
През 2018 г. Сиймур позира за трети път за списание Playboy, припомнят от Yahoo Life. Тогава тя е на 67 години и е най-възрастната жена, снимала се някога за изданието.
Във връзка с това актрисата си спомня, че, когато е решила да направи фотосесията, са ѝ задали въпроса дали жената на тези години е все още чувствена и интересна. “Не знам защо всички бяха толкова любопитни от това, което направих. А аз си казвах: какво толкова, все още съм жена и се чувствам удобно в кожата си. Притежавам и владея себе си. Затова не се отказах, а снимките се получиха наистина красиви.”
“И може би проблемът за много жени е, че след една определена възраст започват да се чувстват твърде уязвими и дори невидими. Моето мнение пък е, че просто трябва да продължат да бъдат жизнени, секси и да се забавляват”, казва още Сиймур. И добавя, че тя самата не усеща особена разлика в момента от времето, в което е била на 40 или 50. Прибавя даже, че духом се чувства дори по-млада.
Факт е обаче, че Джейн полага много усилия и до ден днешен, за да съхрани добрия тонус и външен вид. Неведнъж е споделяла в социалните мрежи снимки, на които демонстрира физическите упражнения, които са част от ежедневието ѝ. И чрез които подчертава, че човек не може да разчита само на природата и гените.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на Милен Цветков в училище за 10 бона

Бившата жена на покойния телевизионен водещ Милен Цветков – Ивета Гоцова, премести сина им Боян в частно училище, пише Галерия. Става дума за популярния учебен комплекс „Българско школо“. Обучението само за една година ще струва на Гоцова близо 10 хиляди лева. До трети клас Боян учеше в елитното държавно 129-о […]

Subscribe US Now