Людмила от “Ергенът” в лют скандал с наш актьор, който й нанесе жестока обида ВИДЕО

Людмила от “Ергенът” е недолюбвана от зрителите, но изглежда е сред симпатизантите на Виктор. Тя стана и супер сензация в социалните мрежи, където ври и кипи от мемета с нейно участие. 

Наскоро участничката в шоуто се опита да завърже разговор с наш известен актьор, но неговата ответна реакция я съсипа. Едва ли Людмила е получавала по-голяма обида досега от мъж и то от звезда като актьора Филип Буков. 
 

@philipbukov #stitch with @ergenutofficial #ерген #ергенът #ergenut #bukovphilip #filipbukov #филипбуков ♬ original sound – Philip Bukov

Ергенката очевидно е фен на актьора, но той на нея… неособено. Е, поне така изглежда от негов отговор в TikTok. Оказва се, че Людмила е писала коментар на Филип, че тренирала цели три години, “когато била в пети клас”. 

Филип пък й отговори: “Като дете веднъж играх шах”. Последва обаче друго видео на Филип, в което звездата искрено се чуди на кого му прилича Людмила. “Гледам и се чудя… дали пък не е роднина с Баба Яга?”.
Със сигурност това сравнение е отприщило злобата в Людмила и предстои да видим дали ще си го върне на актьора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now