Неочакваната промяна на Анджелина Джоли

Едва ли някой може да оспори, че Анджелина Джоли е сред най-стилните холивудски знаменитости. А страстта ѝ към модата си личи не само по начина, по който самата тя се облича, а и по това, че вече дори има своя собствена линия дрехи.
Atelier Jolie стартира през май миналата година и оттогава е съвсем очаквано актрисата да бъде все по-заета. Всъщност точно при последното си посещение на ателието в Ню Йорк тя е била забелязана с променена визия.
Но по-различното не е в облеклото ѝ, а в прическата. Както се вижда от кадрите, явно Анджелина Джоли отново се е върнала в отбора на блондинките. Изрусената ѝ коса е оставена да се спуска свободно и права, с дължина малко под раменете.
Новата прическа на актрисата със сигурност ни кара да се чувстваме леко носталгично, тъй като ни напомня за визията ѝ във филми като “Луди години”, “Да изчезнеш за 60 секунди” и “Край морето”, където пък си партнира с вече бившия си съпруг Брад Пит.
Всъщност именно след развода с него Анджелина Джоли е споделяла в интервюта, че се чувства сякаш е в преходен период. А работата по създаването на Atelier Jolie ѝ е помогнало да се чувства по-добре.
“Мисля, че част от това беше и терапия за мен – да работя в творческо пространство с хора, на които да имам доверие, и да преоткрия себе си. Надявам се да променя много аспекти от живота си”, издава актрисата, цитирана от E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато принц Уилям срещне Денерис Таргариен

Принц Уилям продължава да е доста зает, докато съпругата Кейт Мидълтън и баща му крал Чарлз се възстановяват след здравословни проблеми. Видяхме го сам на червения килим на наградите БАФТА в началото на седмицата, а преди дни той отново беше в звезда компания. На тържествена церемония в Уиндзор принцът на […]

Subscribe US Now