Дуа Липа – отново секси и по бански

Вече на всички ни е ясно – септември е и лятото си отива… И отново ще ни се наложи да го прежалим. Но едно от нещата, на които разчитаме да ни постоплят през идващите студени месеци, са разгорещяващите секси снимки на известните красавици.
Една от тях е Дуа Липа. 26-годишната изпълнителка за пореден път ни смайва с визията си и признаваме, че започва да ни става все по-приятно да следим постовете ѝ в Instagram. А те напоследък са все летни, все секси и предизвикателни. И последните от тях не правят изключение.
В поредица от снимки в Instagram Дуа ни показва, че подобаващо изпраща лятото. Така, както ѝ се получава най-добре. Вече сме я виждали по бански, факт, но естествено, нямаме нищо против да я виждаме облечена само с тях и още време занапред. И сакаш чула думите ни, тя се показва с нов бански – сатенен и златист, каращ изкушаващия загар на кожата на изпълнителката да изпъква още повече.
Продължавайки да разглеждаме снимките, я виждаме и с други бански – един път с розов, друг път и с лилав, изцяло на пейети, който ни връща назад във времето и към модата от началото на века. Та, с каквото и да се облече Дуа Липа обаче, сигурно е – ще ни събере погледите.
Както направи и когато качи снимките си с друга своя визия по бански. Точно така, говорим за цветния цял бански, по който тя позира в не една, а цели няколко сексапилни пози край басейн. Ето на това му се казва истинско изкушение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Красавица изпадна в шок от мизерията във "Фермата" СНИМКА 18+

Една от най-привлекателните участнички в новия сезон на “Фермата” изпадна в ступор от мизерните условия в риалитито, а в очите й избиха сълзи от отчаяние. След като цяла нощ спа на твърдата земя под открито небе и измръзна, Аксения, 28-годишната домакиня и майка на две деца, се срина психически. Ето кой […]

Subscribe US Now