Попиляха Цвети от “Хелс Китчън” заради тази кифленска СНИМКА

Снимки на Цветомира от “Хелс Китчън” предизвикаха хейт в Инстаграма на врачанката, която стана любимка на публиката с непринуденото си и колоритно държание.

Цвети публикува фотоси от пребиваването си в Лондон, на които позира с тежък грим, изкуствени мигли и толкова дебели вежди, че прилича на гротеска, пише “Флагман”. 
Нейна фенка от добро сърце я посъветва да се обърне за помощ към някой професионален гримьор, защото не може да повярва, че девойката сама е избрала кифленската си визия:” Мило момиче, някой те е подвел жестоко с тези изкуствени мигли и дебели вежди … надявам се това да не е твоя избор.

Изглеждаш по-стара и уморена с това лице. Знай, че младостта е кратка, отърви се от грима, оправи си веждите, защото ти крият очите !
”Впечатление направиха и по-големите гърди на врачанката. Феновете й се чудят дали не е прибягнала до пластична корекция за уголемяване на бюста. Но по-вероятно да е наддала някое и друго кило и това да се е отразило на бюста, който Цвети демонстрира без срам в дълбоко и разголено деколте. „Хубаво си е девойчето, но много има да учи, докато се шлифова!”, коментират феновете на готвачката от Северозапада./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Бруклин Бекъм разгневи хората

Бруклин Бекъм няма никакво намерение да върви нито по стъпките на баща си, нито по тези на майка си. Той е запален по фотографията и готвенето. Той дори има кулинарно предаване и често споделя рецепти, които всеки може да опита у дома, но това понякога е нож с две остриета. […]

Subscribe US Now