Сериозни проблеми за семейство Кардашиян-Баркър

Сватбеното щастие на Кортни Кардашиян и Травис Баркър не продължи дълго. След като двамата се жениха на няколко пъти – първо в Лас Вегас, после с граждански брак и накрая с пищна церемония в Портофино, Италия, сега семейството се изправя пред трудности.
46-годишният Баркър беше откаран по спешност в болница преди часове.
Първи за случилото се съобщават от светския сайт TMZ, като споделят снимки, на които се вижда как барабанистът е на носилка и е вкаран в линейка. Съпругата му Кортни е край него и последва с личен автомобил линейката.
Според информацията на Los Angeles Times Баркър първоначално е откаран в болница West Hill, която се намира най-близо до дома на семейството в Калабасас. Впоследствие е преместен в Cedars-Sinai Medical Center в Лос Анджелис.
Каква е причината за хоспитализацията му не се споменава, но 16-годишната му дъщеря Алабама написа в стори в Instagram: “Моля за вашите молитви”, часове след приемането на баща й в болница. Много издания коментираха, че вероятно става дума за нещо сериозно.
Часове преди случилото се самият Травис написа в Twitter: “Господи, спаси ме” (God save me). От Los Angeles Times обаче припомнят, че това е и името на една от песните в новия албум на Machine Gun Kelly, който е продуциран от Баркър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Полубратът на Боно, за когото никой не знаеше

Най-наскоро научихме, че на Боно му предстои да разкаже живота си в книга. Мемоарната му Surrender: 40 Songs, One Story ще излезе най-вероятно през ноември още тази година. И има причина феновете да тръпнат в очакване за този момент, защото в нея Боно ще сподели за строго пазената семейна тайна, […]