Стана ясно каква е мистериозната болест, която покоси Константин

Преди няколко дни Констанин изплаши всички с новината за мистериозна болест, която го е покосила. Лекарите му забранили да излиза, тъй като обривът по тялото му може да се окаже заразен. 

Певецът с най-лиричния глас във фолка отмени участията си и във видео, поместено в социалните мрежи, заяви колко е притеснен за здравословното си състояние. 
„Две участия отмених. Това в цялата ми кариера се е случвало веднъж, когато загубих глас“, казва певецът обясни още: “За мен няма проблем. Аз ще се стегна и ще изляза да пея, ако ще и да умирам от болка, но се притесних да не е нещо заразно и да навредя на някого, все пак хиляди хора се събират“.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

Лекарите са го уверили, че всичко е наред и най-вероятно е някакво хранително отравяне. А той споделя още: „Има вариант да е и от котките вкъщи, което, ако се окаже, че е така, жена ми ще е много нещастна, защото ще трябва да ги махаме“.
Вече се чувства добре и тръгна отново по участия. „Вече всичко е наред. Надявам се, че всичко е минало. Много съжалявам, че пропуснах изявите си в Стара Загора и Варна, но не можех да си позволя лукса да заразя някого“- казва той./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли вражда между Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

Доскоро се предполагаше, че бившата (Дженифър Гарнър) и настоящата съпруга на Бен Афлек (Дженифър Лопес) са в добри отношения. Това обаче явно не е съвсем така, тъй като твърденията за вражда между двете жени се задълбочават, особено след скорошно интервю на Дженифър Гарнър. В него тя споделя, че работи усилено, […]

Subscribe US Now