И Фики Стораро легна под ножа! Вече е с нов нос и вежди СНИМКА

Фики Стораро вече е като чисто нов, след като се подложи на серия от интервенции. Какво е породило желанието на поп фолк звездата да си прави корекции ала колежките си в бранша, не е ясно, но най-вероятно говорим за добрата стара суета.

Изпълнителят, който скри шапката на всички, когато участваше в шоуто за имитации “Като две капки вода”, чийто нов сезон стартира тази неделя, май е решил да засили интереса към себе си, а как по-бързо да го направи от това да промени нещо драстично в себе си в буквалния смисъл на думата.
Обвиниха Фики Стораро в кражба, той изби рибата с това ВИДЕО

Тези дни синът на поп фолк легендата ни Тони Стораро качи столи в Инстаграм профила си, от което ясно си личат подобренията. Новият му нос и веждите нямаше как да не провокират редица коментари на смаяните му последователи, които вероятно най-малко от него са очаквали нещо подобно. Новата визия на Фики обаче, вече е неоспорим факт!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro)

Само преди година по същото време Фики Стораро изглеждаше доста по-различно и сега разликите, които ясно личат, предизвикват бурна вълна от реакции сред феновете му.
Фики Стораро проговори за обвиненията в кражба ВИДЕО
Неотдавна Фики беше в съседна Турция, която се слави с подобни интервенции и явно именно там е коригирал несъвършенствата по лицето си. Дали ще прави още нещо, скоро ще стане ясно. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro)

Отделно Фики спортува повече от редовно, а мускулите му нямат нужда от допълнителен коментар. И докато работи по себе си, изпълнителят май позабрави да пуска хитове, какъвто бе например “Espanola Baby”. Именно покрай тази песен Фики се закани, че още тази година ще стане далеч по-продуктивен. Ще почакаме, ще видим!/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Щедрото дарение на Илон Мъск

Когато миналата година Илон Мъск купи Twitter за “скромната” сума от 44 милиарда долара, той каза, че компанията е близо до фалит. Самият Мъск обаче не след дълго бе разкритикуван от инвеститори на Tesla, че прекарва твърде много от времето си, фокусиран върху опитите си да “съживи” Twitter. “Натоварването ми […]

Subscribe US Now