Емили Тротинетката се пусна с насинени очи, крие ли побой? СНИМКИ

Шокът, който продължава да предизвиква Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, май няма да стихне скоро. Поне, докато блондинката е толкова активна в социалните мрежи.

От скорошен неин пост обаче, е видно, че тя наскоро май е пострадала, но май не от тротинетката, с която фучи като луда из магистралите. На снимката Емили е с насинени очи, въпреки че е усмихната до уши.
Емили Тротинетката шокира с признания за родителите си: Мразех ги, добре, че умряха!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

Каква е причината за този вид на Емили, все още не става ясно, защото тя гледа да акцентира най-вече на това, което прави из родните пътища, независимо дали е на тротинетка или не. В миналото на блондинката обаче, има достатъчно смущаващи моменти, които не навеждат на много позитивни варианти за сегашния й вид. Тя е ставала жертва на изнасилване, а след това и на побой.
Ужас! Емили заряза тротинетката, ето с какво ново безумие се захваща СНИМКА
Както става ясно от кадъра, Емили не уточнява защо е с посинени очи, но пък пояснява, че униформени отново са я спрели и глобили, защото е ходела пеша на магистралата. 
“За пореден път ми забиват нож в сърцето”, оплака се тя и определи отношението към себе си като твърде нечестно. Емили признава, че страда от силни депресивни състояния и именно тези разходки я забавляват. “Много ми е тъжно, защото в тези тежки моменти имам нужда от ходене и разходка”, споделя още блондинката./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

Източник: blitz.bg
Next Post

Илон Мъск срещу Краля на ужаса

Вече е факт – Twitter e собственост на Илон Мъск. Той пък не се забави и минута, и започна с големите промени с апломб, както и сме свикнали от него. Освен че вече е главен изпълнителен директор на социалната мрежа, той обмисля и други новости. Милиардерът, който вече е шеф […]