Тони Бракстън на 56 г. – все така секси и благодарна, че е още тук

Тони Бракстън направи смело изявление на рождения си ден. Изпълнителката на “Breathe Again”, която в събота навърши 56 години, отбеляза случая, като публикува секси снимка, на която позира, облечена само в черен халат.
“В костюма за рождения ми ден…”, написа тя към публикацията в Instagram.
На кадъра Бракстън е отправила уверен поглед към камерата през рамо, придържайки внимателно халата, за да разкрие само гърба и левия си крак. И няма как да отречем, че изпълнителката наистина изглежда впечатляващо.
Нещо, което смятат и многобройните ѝ последователи, които отправиха стотици мили пожелания към певицата, както и най-близките ѝ хора. “Продължавай, момиче. Господ да е с теб”, написа майка ѝ, а по-малките ѝ сестри Трина и Тауанда също я поздравиха за специалния ѝ ден.
Носителката на “Грами” получи благопожелания и от Крис Дженър.
Тони Бракстън има важна причина да се радва истински на своя 56-ия си рожден ден и да е благодарна, че все още е тук. Преди година, през септември, 2022 г. тя претърпя операция за отпушване на главната артерия в сърцето в резултат на системен лупус еритематозус. Изпълнителката е била изправена през реална опасност от масивен инфаркт и интервенцията е била буквално животоспасяваща.
С днешна дата Бракстън споделя, че има добри и лоши дни по отношение на здравето си. “Ще бъда честна, понякога лошите дни много ме потискат”, признава тя пред People. “Все пак не съм свръхчовек. И когато тялото ми казва да забавя темпото и да се отпусна, трябва да го послушам. Но и винаги се опитвам да бъда оптимист.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тази СНИМКА на Мира Добрева след комата развълнува много мрежата

Мира Добрева се пребори за живота си и вече прави първите си крачки към това да възстанови нормалността за себе си. Едно от най-красивите лица на БНТ мина през неописуем ужас, но днес вече споделя, че е направила първото си излизане на кафе. “Първо излизане за кафе 🙂 Удоволствието от […]

Subscribe US Now