Когато Бела Торн е щяла да бъде уволнена заради снимка по бански

Бела Торн и Емили Ратайковски са две жени, около които винаги е интересно. И двете могат да говорят много за най-различни приятни и неприятни случки, които се преживели.
И точно това направиха в последния епизод от подкаста на Емрата – High Low. В него бяха засегнати доста теми, като една от тях бе едно доста неприятно преживяване на Торн от години, в които е пробивала в киното.
Актрисата споделя пред модела, че когато е била на 10 години се е явила на кастинг за роля и се е представила доста добре. Но режисьорът я е отхвърлил, защото е почувствал, че Торн се опитва да флиртува с него.
Актрисата казва, че заради възрастта си не е имала кой знае какъв филтър и не знае какво точно е казвала, но не смята, че на 10 години може да флиртува с далеч по-възрастен от нея мъж. Но това не е единствената интересна история, която Бела Торн сподели.
Оказва се, че когато е била на 14 години, за малкот е щяла да бъде уволнена от Disney Channel. Причината е била снимка на Торн по бански. Нещо, което не се е харесало на доста хора. Затова е била инструктирана следващият път, когато е на плаж, да носи тениска и някакви шорти, пише Yahoo Entertainment.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как футболният свят се сбогува с Пеле

Вчера, 29 декември, футболът и не само загуби една легенда – Едсон Арантес до Насименто, който ще остане известен в историята просто като Пеле. Краля на футбола, както също го наричаха феновете, почина на 82-годишна възраст след като дълго време се бори с рак. През септември миналата година той бе хоспитализиран […]