Деси Цонева призна за страшни проблеми в това ВИДЕО

Деси Цонева не е от хората, които биха скрили моментното си състояние, вероятно защото отдавна не плаща данък обществено мнение. Поредното потвърждение за това дава скорошно видео в профила й в социалните мрежи.

От него става ясно, че бившата тв водеща е изпаднала в депресия, макар да не става съвсем ясно дали тя е нещо преходно или е по-тежка. Цонева разказва, че наскоро се сблъскала със страшни проблеми със съня, провокирани от ужасяващи кошмари, свързани с близките й.
Деси Цонева заплаши хейтър: Такъв ще ти отвъртя, че няма да ти се вярва!
“Постоянно сънувах как баща ми почива, как детето ми се дави или някакви ужасни неща и после все едно потъвах. Мислех си, че даже имам някаква лека форма на депресия”, споделя брюнетката.

Във видеото Деси Цонева се похвали и с това, че след дългите безсънни нощи, в крайна сметка, е успяла сама да се пребори с проблема, което всъщност е правила неведнъж досега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лени Кравиц за войната в Близкия Изток

Започналата преди няколко дни война в Близкия Изток шокира света, особено на фона на течащата вече почти втора година война, която Русия започна срещу Украйна. Много известни личности побързаха да заемат позиция, като подкрепят едната или другата страна. Лени Кравиц – един от най-влиятелните музиканти в света, също нямаше как […]

Subscribe US Now