Съпругата на Крис Евънс най-после го направи

Крис Евънс дълги години продължи да бъде сред най-сексапилните и най-желаните ергени в Холивуд. До този септември, когато остана само сред най-сексапилните. Той се венча за актрисата Алба Баптиста на супер тайна церемония в дома си в Масачузетс.
И ето че чак сега зърваме за първи път пръстенът на 26-годишната португалка. Тя го демонстрира в поредица от снимки в личния си профил в Instagram.
Баптиста присъства на церемонията “Мъж на годината” на GQ Portugal в Лисабон. Облечена в семпъл черен тоалет Miu Miu, единственото блестящо по нея беше пръстенът и часовникът на лявата й ръка.
Още веднъж виждаме пръстена и в друга фотография, на която актрисата, станала популярна със сериала Warrior Nun, държи романа на Джефри Юдженидис “Непорочните самоубийства”. На две от снимките пък тя е със свой добър приятел Джъстин Аморим.
До момента нито Алба Баптиста, нито 42-годишният Крис Евънс са коментирали брака си или пък личния си живот. Припомняме, че на тайната им сватба са присъствали Крис Хемсуърт, Робърт Дауни-младши, Джеръми Ренър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ново начало за Гришо след раздялата с Мадалина

Напоследък емоциите при Григор Димитров са на двата полюса. Преди повече от месец за пръв път се заговори, че двамата с последната му половинка Мадалина Геня са разделени. Скоро след това получихме и потвърждение. A на фона на любовното разочарование родният тенисист записа няколко победи, за да превърне 2023 в […]

Subscribe US Now