Колко пари е спечелил Любо Жечев от YouTube до момента

Хората, привърженици на конвенционалните професии, може и все още да отричат, че да си инфлуенсър и влогър е работа с отговорности, но реалността е съвсем различна.
Разбира се, инфлуенсъри и влогъри вече има много, но не всички успяват да достигнат до по-широка аудитория. Е, Любомир Жечев е от тези влогъри, които не са кой знае колко продуктивни в YouTube, но пък видеата им се гледат от хиляди хора.
И понеже стилът на Жечев е доста неподражаем и прям, последното му видео е посветено на това колко пари е спечелил от YouTube, откакто качва видеа в платформата – нещо, което много малко влогъри в световен мащаб се осмеляват да направят.
Първото си видео той публикува през септември 2018 г., като до края на годината те са били общо 10. Но за прохождащ канал е съвсем нормално да не изкара нищо. Всъщност не е точно нищо, а 19 стотинки.
За 2019 г. продуктивността на Любо Жечев е била по-завидна и тогава е успял да качи в YouTube 37 видеа. Абонатите му тогава са скочили от 1400 на 70 000. Всичко това му е заработило малко над 4000 лв.
През 2020 г. видеата са 32, абонатите 115 000, а спечелените пари малко над 11 000 лв. През следващата 2021 г. видеата са далеч по-малко – 16, абонатите обаче продължават да се увеличават – 135 000. А спечелените пари от рекламите в YouTube са над 11 400 лв.
За изминалата година качените видеа са 15, абонатите над 160 000, а заработената сума над 31 000 лв. Във видеото си Жечев дава информация и за това колко пари е изкарал от другите свои канали в YouTube, като този на подкаста му например.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн разделени СНИМКА

Енджи Касабие се е разделила с мъжа си Рабих Ел Зейн. За това говорят последните им публикации в социалните мрежи, както и редица коментари на последователи на звездната двойка. “Защо се снимате поотделно? Разделени ли сте?”, гласи един от коментари под един от последните постове на световноизвестната диетоложка. Но отговор […]