Кой е мъжът, с когото София Вергара излиза след развода

2023 г. ще бъде запомнена като годината с твърде много раздели сред звездите, като доста от тях успяха да ни шокират. Тук обаче не говорим за Хю Джакмън и Дебора Фърнес, които поеха по различен път след 27 години брак.
Говорим за София Вергара и Джо Манганиело, които очевидно вече нямат нищо общо помежду си. Актрисата от “Модерно семейство” ни демонстрира, че продължава живота си и след раздялата по най-добрия начин.
51-годишната Вергара беше заснета да пристига и да си тръгва от романтична вечеря с популярния хирург-ортопед Джъстин Салиман. Двамата бяха избрали да хапнат в ресторант Funke в Бевърли Хилс през уикенда.
София Вергара не изневери на сексапилния си стил и беше избрала дантелен корсет в черно в комбинация с кадифен панталон в тъмночервено, обувки на висок ток и червена чанта. Хирургът гледаше да не се набива на очи в тъмносиня риза и джинси.
Салиман явно има предпочитания към актриси, защото е бил женен за Брий Търнър, която играе в сериала Grimm. Според личния му сайт, практиката му е основно в Лос Анджелис, като е специализиран в работа със спортни отбори.
“Тя се наслаждава на живота. Настроена е позитивно и пълна с енергия. Разводът се отразява добре на София. Не беше лесно решение за нея, но се справя страхотно”, разкрива източник, близък до актрисата, пред People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заместникът на Сашо Кадиев се оказа богат секссимвол, а парите си спечелил от...

Петър Дочев, който зае мястото на Сашо Кадиев в предаването “Преди обед”, се оказа доста любопитна личност, която тепърва ще приковава вниманието с колоритната си биография. Оказа се, че актьорът гради успешна кариера в България, но неведнъж се е замислял да емигрира. “Гледам навън, но не правя нищо по въпроса”, неведнъж […]