Заместникът на Сашо Кадиев се оказа богат секссимвол, а парите си спечелил от…

Петър Дочев, който зае мястото на Сашо Кадиев в предаването “Преди обед”, се оказа доста любопитна личност, която тепърва ще приковава вниманието с колоритната си биография.

Оказа се, че актьорът гради успешна кариера в България, но неведнъж се е замислял да емигрира. “Гледам навън, но не правя нищо по въпроса”, неведнъж се е шегувал по темата той, но признава, че обожава да пътува. Посетил е много държави, включително и по-далечни като Аржентина и Бразилия, но колкото и положителни емоции да му носят пътешествията, засега предпочита да се връща в родината.
Ето го новото студио на “Преди обед”, а заместникът на Кадиев се стресира от… СНИМКИ
Непосредствено преди да го одобрят за работата в bTV, Петър планира да замине за САЩ по работа, където да остане около 6-7 месеца. Съдбата обаче, решава друго.

“Беше свързано с мой дългогодишен проект. Когато му дойде времето, ще разкажа повече за него”, споделя по темата засега актьорът, който в крайна сметка решава да започне в “Преди обед”, защото това е голяма възможност за него да стане по-популярно и разпознаваемо лице.
В началото Дочев мисли, че го канят за водещ на рубрика и се явява на предварителен кастинг, а когато бива избран за водещ, не може да повярва. И признава, че все още се опитва да свикне с новата си роля, но се надява скоро да се отпусне и да скъси дистанцията със зрителите.
“Чрез актьорството мога да се скрия  зад чужди думи, зад образ. Тук трябва да се разголя и да съм максимално честен в изказа и мислите си. В телевизията ми е най-некомфортно, но аз обичам предизвикателствата”, споделя водещият за работата си в “Преди обед”.
Ето го новия партньор на Деси Стоянова, който смени Кадиев в “Преди обед”
Дочев започва да се занимава с актьорско майсторство съвсем случайно. Като ученик се увлича по девойка, която пее в хор. Записва се на пеене, само за да я впечатли, а впоследствие с приятели правят аматьорски театър. Учителките му по музика и литература го свързват с поета и режисьор Симеон Димитров, а покрай срещите си с него Петър взима категоричното решение, че иска да учи в НАТФИЗ. И бива подкрепен от родителите си, а в академията го приемат от раз.
По време на първата година от следването си обаче, Дочев преживява тежка криза. Негови познати му предлагат да се захване със страничен бизнес и той започва да се разсейва, да неглижира обучението си. Тогава проф. Атанас Атансов му поставя оценка тройка и го съветва в скоро време да реши дали иска наистина да се занимава с тази професия.

“За щастие, не се отказах и се видяхме през септември. Най-ценната ми година в НАТФИЗ беше втората. Тогава се запознах и с моя ментор Тодор Димитров. Бяха го поканили за асистент. Завърза с приятелство помежду ни, което продължава и до днес”, връща лентата на спомените актьорът.
Той винаги е имал нюх за бизнес дела, макар че основната му работа е с артистична насоченост. В разгара на пандемията Дочев инвестира в акции, които по това време са обезценени, но само след 6 месеца стойността им скача драстично.
“Излязох от пазара и си осигурих средства за няколко години напред, за да съм спокоен и да не приемам предложения на всяка цена”, доволен е заместникът на Сашо Кадиев, но не уточнява за каква сума става дума.

Преди известно време пък новият екранен партньор на Деси Стоянова се освобождава от егото си и вече свободно признава, че не се чувства суетен, а също и че не е от хората, които биха искали непрекъснато да са наясно как изглеждат отстрани.
Въпреки скромността му обаче, мнозина го определят като новия секс символ. За този образ допринасят и еротичните му снимки с колежката му Койна Русева от миналата есен. Тогава Петър и 53-годишната актриса стават рекламни лица на моден бранд, а идеята за разкрепостената фотосесия е на създателя на дрехите Едис Пала. “Моята муза е Койна Русева. Ако трябва с три думи да я опиша, те ще са: интелект, провокация, сила”, коментира тогава младият дизайнер, а ролята на Дочев в кампанията следва да е само поддържаща. Акцентът би трябвало да пада върху колежката му, макар че се случва обратното.

Що се отнася до любовния живот на артиста, той не крие, че е обвръзан с Ирмена Чичикова, която е с 8 години по-възрастна от него, но това не пречи на отношенията им. Чаровната брюнетка е известна с участията си във филмите “Вездесъщият”, “Виктория”, “Доза Щастие”, както и в много театрални постановки. Именно на сцената се запознава и с Петър – участват заедно в представлянието “Дъх”.
“Тодор Димитров ни е режисьор. Година по-рано той ни запозна на прозорците пред НАТФИЗ, а сега си имаме спектакъл тримата”, разказва Дочев. И допълва, че с любимата му си дават свобода, не са обсебващи. Смята, че това е много важно за една пълноценна връзка.
Говори се, че Дочев е ухажвал хубавата актриса цели две години, докато я спечели. Преди това тя е имала 13-годишна връзка със Стефан Щерев, който води сутрешното предаване по БНТ “100% будни”. Слуховете редят също, че Петър е отмъкнал Ирмена под носа на колегата си, но младия актьор се кълне, че няма общо с раздялата им, пише “Флагман”.

Ирмена и Петър обичат да пътува заедно по света и у нас, но понякога го правят и отделно, защото се стремят да си дават свобода. „По-често пътувам сам, а понякога и с непознати хора. Ако не мога да пътувам физически, го правя мисловно. Когато бях в Ню Йорк, първите няколко дни прекарах с приятел. Той беше удивен как в Манхатън знаех какво къде се намира. Дадох си сметка, че съм прочел 4-5 романа и винаги съм отварял интернет да си визуализирам обстановката”, споделял е още Дочев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

И Мерил Стрийп вече е свободна жена

Бракът между Мерил Стрийп и Дон Гъмър често е сочен като един от най-трайните в Холивуд. Затова когато наскоро стана ясно, че двойката е разделена, при това от цели шест години, мнозина се зачудиха за решението им. Въпреки раздялата наскоро, на 30 септември, 74-годишната носителка на Оскар и 76-годишният скулптор […]

Subscribe US Now