Защо точно Матю Пери казва последните думи в “Приятели”

“Приятели” е от сериалите, които много хора гледат и до ден днешен без абсолютно никакъв повод – чисто и просто от носталгия и дозата забавление.
Сега, покрай смъртта на Матю Пери, сме сигурни, че много от феновете на сериала отново ще се впуснат в преглеждане на всички 10 сезона. Обект на интерес е и книгата на Пери “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”.
Именно там актьорът разкрива защо именно на него се е паднала честта да каже последната фраза от последния епизод на “Приятели”. Матю Пери е отишъл при Марта Кауфман – една създателките на “Приятели”, и е помолил последната реплика от сериала да бъде негова.
И така всички знаем как, когато Чандлър, Моника, Фийби, Рос, Рейчъл и Джоуи се сбогуваха с опразнения апартамент, Рейчъл предлага да пийнат по нещо. И тогава Чандлър казва: “Разбира се, къде?”.
В мемоарите си Матю Пери пише, че именно той е трябвало да дръпне завесата на “Приятели” и си спомня погледа на Дейвид Шуимър, пише New York Post. А много фенове в социалните мрежи са напълно съгласни, че по този начин сериалът е наистина добре завършен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Присъединила ли се е към израелската армия Гал Гадот

Още в началото на месец октомври, когато Хамас нападна Израел, Гал Гадот и редица други известни личности изявиха подкрепата си за Израел. Родената в Петах Тиква актриса, разбира се, взима много присърце случващото се в родината ѝ и прави всичко възможно, за да помогне. От i24 News разбираме, че Гадот е решила […]