Люта ревност в “Капките”! Хилда Казасян скочи на Яна Маринова заради… СНИМКИ

Къде реални, къде режисирани, конфликтите в тазгодишния сезон на хитовото шоу за имитации “Като две капки вода” са повече от любопитни. Особено този, който се очертава между Хилда Казасян и Яна Маринова, и е активно коментиран сега от фенове на формата в социалните мрежи.

В самото начало на шоуто избухнаха невиждани сцени и словесни шамари между Веселин Маринов и Димитър Рачков, който първо се сдърпаха в ефир, пък после се помиряваха няколко епизода. Дали нещо подобно няма да се разиграе скоро време и между журиращата Хилда Казасян и участничката Яна Маринова?!
Сълзи и шок в “Като две капки вода” заради първия голям победител ВИДЕО

Наскоро двете си размениха някои словесни шамари, които нямаше как да не направят впечатление на мнозина. По мнения от мрежата засега повечето нападки идват от Казасян, която е вече за 11-та година жури в шоуто. Отстрани изглежда, че тя къта някаква неприязън към актрисата, която до момента е сред най-слабо представящите се участници на сцената на предаването.
Прецедент в “Капките”! Журито посече Дара Екимова, но тя успя да… ВИДЕО
Джаз певицата критикува актрисата от самото начало на сезона, заявявайки й право в очите няколко пъти, че не може да пее. Последният упрек дойде след имитаията на Яна на Майкъл Джексън.

Видно е, че Яна винаги приковава вниманието от сцената заради уникалната физическа форма, в която се намира. Въпреки че е преполовила 40-те, Маринова е много секси. Хилда Казасян пък, е само с 8 години по-голяма от Яна Маринова, но съвсем не изглежда по този начин, което вероятно отключва и някаква, чисто женска, ревност в нея. Дали това е така, ще става ясно тепърва от епизодите на шоуто./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рекорд! Лили Иванова се оказа много по-скъпа от Малкович!

Лили Иванова пак удари в земята всички, като се оказа по-скъпа дори и от световноизвестния актьор Джон Малкович, който провокира голямо внимание сред родните киномани. Примата на родната популярна музика за пореден път постави рекорд, като пусна по-скъпи билети от него за предстоящия си бутиков концерт на сцената на Народния театър. Лили Иванова […]

Subscribe US Now