Рекорд! Лили Иванова се оказа много по-скъпа от Малкович!

Лили Иванова пак удари в земята всички, като се оказа по-скъпа дори и от световноизвестния актьор Джон Малкович, който провокира голямо внимание сред родните киномани.

Примата на родната популярна музика за пореден път постави рекорд, като пусна по-скъпи билети от него за предстоящия си бутиков концерт на сцената на Народния театър.
Лили Иванова пострада нелепо след…
Най-високите цени за спектакъла на холивудската звезда “В самотата на памуковите полета” бяха по 400 лв., но сега голямата ни певица е решила да иска по 500 лв. на калпак, което автоматично се превръща и в най-скъпия билет за роден концерт.

Билетите от 500 лв., всъщност, са само 56 броя – и се намират на 3, 4 и 5 ред в партерния салон пред голямата сцена. От тях Вечната Амбър на естрадата, както често наричат изпълнителката, ще изкара 28 хиляди лева, показват прости сметки. На предните и на следващите редове пък, се продават още 57 билета – по 300 лв., което ще добави към сметката й още 17 100 лв.
Феновете на Лили Иванова посърнаха след тази новина
За справка, досега най-скъпите пропуски за вход и на двата концерта на Лили Иванова в НДК на 15 и 16 декември, бяха по 300 лв. За най-бедните почитатели на примата има и 15 билета по 100 лв., но те са на последния ред от двете страни на балкона. Пред тях местата са по 150 лв. и 200 лв. По две стотачки струват и седалките на последните 4 реда на партера. 

Бутиковият концерт на Лили Иванова в Народния театър “Иван Вазов” е на 19 май, а стартът на тазгодишното й турне е на 10 май в Благоевград. До края на 2023 г. певицата ще обиколи 13 български града, в които ще изнесе 15 концерта, като по два са в София и Варна – в морската столица ще пее в началото на лятото (14 юни) и преди финала в края на есента (28 ноември).
Лили Иванова се хвали, че на тези години ще се чекне на пилон
През летните месеци любимата изпълнителка ще зарадва публиката във Варна, Велико Търново, Плевен, Бургас, Созопол, Пловдив и Стара Загора. Есента ще настъпи с нова порция спиращи дъха срещи с феновете в Добрич, Враца, Хасково и Русе. Лили Иванова ще пее пред 70 000 на откриването на Паметника на обединението на Рожен на 13 юли, пише “Телеграф”.
По време на церемонията ще бъде издигнат и най-високият български флаг на пилон от 111 метра височина. Пилонът ще вдигне българското знаме на 1430 м надморска височина. В основата ще бъде вградена капсула на времето и плоча от мрамор, изобразяваща картата на България, с послания към бъдещите поколения./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Чалга коалиция взриви "Сървайвър", шампионката по кану Станилия се закани на Джизъса

Футболистът Благо Георгиев създаде мощна коалиция в “Сървайвър”, но една силна жена може да я взриви. Шампионката по кану Станилия открито се противопостави на Джизъса и верните му авери в риалитито – фолкаджийката Татяна, ММА боеца Георги и модела Иван. Около тях отскоро гравитира и гемологът Светльо, който е брат […]