Когато Меган Фокс отвърне на удара

Каквото и да се каже за Меган Фокс и Machine Gun Kelly ще бъде малко. А и колкото и често да се говори за тях, също няма да бъде достатъчно. Ето защо двамата постоянно намират начини да привличат внимание.
Като например с костюмите си за Хелоуин. Е, празникът отмина и някои може дори вече да са забравили за него, но Фокс отново ни връща в тематиката. 
В профила си в Instagram актрисата публикува серия от провокативни снимки, на които виждаме, че тя е маскирана като Зелда, а Machine Gun Kelly като Линк от популярна японска видео игра. В описанието към тях Фокс дори се шегува, че много сериозно обмисля да коригира ушите си и да ги направи елфски.
Като дори се обръща към Grimes, да ѝ препоръча някой, който да свърши работата. Оказва се обаче, че не само секси елфската визия на Меган Фокс е привлякла вниманието на феновете ѝ. Според People, се е намерил човек, който в коментарите под поста се е опитал да засегне актрисата.
Въпросният човек е изразил недоумението как след като има толкова много пари, Меган Фокс не е успяла да си купи самобръсначка. И заради това официално тя отпада от неговия лист с желани жени. Но актрисата е решила да не оставя така нещата и му е отвърнала, че явно е объркал татуировката ѝ за необръснати косми.
Като дори се шегува, че е съсипана от факта, че вече не е сред желаните от него жени, защото много силно се е надявала, че той ще се ожени за нея. Е, очевидно е, че на Меган Фокс не ѝ пука много какво говорят хората, но и не се двоуми да се защити. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секс в "Игри на волята"! Джаферович потвърди, че двама участници се тряскат под носа на всички

Изплуваха нови шокиращи подробности за любовния триъгълник в “Игри на волята”, в който се забъркаха Мирела, Лефтеров и Валери. А новите разкрития хвърлят по-ясна светлина към случилото се между Мирела и Валери под носа на вече бившия й приятел Лефтеров.  Оказва се, че сексът в този сезон на шоуто не […]