Секс в “Игри на волята”! Джаферович потвърди, че двама участници се тряскат под носа на всички

Изплуваха нови шокиращи подробности за любовния триъгълник в “Игри на волята”, в който се забъркаха Мирела, Лефтеров и Валери. А новите разкрития хвърлят по-ясна светлина към случилото се между Мирела и Валери под носа на вече бившия й приятел Лефтеров. 

Оказва се, че сексът в този сезон на шоуто не е мираж. Под носа на съплеменниците си, Мирела и синът на Мария Гроздева са мачкали чаршафите и това е известно на всички. Сега получихме потвърждение и от Джаферович, която бе най-близкият човек до палавата Мирела. 
Зрителите отдавна бяха забелязали, че прехвърчат искри между тях. Но първи Лефтеров се изпуска и заяви, че до главата му е чувал разни неща. А сега в момент на ярост и Жени се изпусна за любовните и сексуални отношения на бившите участници. 

Тя се ядоса на думите на Лефтеров при отпадането му и го нападна, че е ядосан, “тъй като Мирела е с Валери”. Явно всички участници са били наясно със случващото се и е обяснимо защо Лефтеров се отдръпна от баджанака си и започна да играе в даден момент с жените. 
След края на шоуто Мирела и Валери твърдят, че не са заедно. Били само приятели. Явно с привилегии. Няма лошо, сексът е здраве, но зрителите са бесни на Мирела, че е подложила бившия си приятел на такова унижение, а накрая го изкара него виновен./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

За какво не съжалява след развода Том Брейди

Жизел Бюндхен и Том Брейди подадоха и финализираха развода си само за един ден – това се случи на 28 октомври. За една от причините за раздялата на двойката се смята, че е взетото решение на футболиста да прекъсне пенсионирането си и да се върне на терена. След 13-годишен брак […]