Певицата Теодора паднала от сцената, разкри шокиращи истории ВИДЕО

Хитовата фолк певица Теодора неотдавна бе гост на нашия репортер Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек”, където разголи душата си и разкри любопитни неща от личния и професионалния си живот. 

Тогава записахме и две комични случки от нейни участия, за които се сеща. Оказа се, че е имала доста неприятни инциденти на сцената, на които към днешна дата гледа като нещо забавно. 
Пред БЛИЦ Теодора разкри как е паднала от сцената на участие в Габрово. “Микрофонът на една страна, аз – на друга. Музиката вървеше, а хората се чудеха къде всъщност е Теодора. Появих се, но не успях да си намеря микрофона и така мина цялата песен на синбек”, разказа певицата в подкаста “Не съм такъв човек”.  
“На друго мое участие в Благоевград диджеят ме обяви, но токът на обувката ми се закачи някъде в пода и се счупи. Нямаше как да изляза без един ток и затова се наложи да се събуя боса и така да изкарам цялото участие”, спомня си още изпълнителката на хита “Кеш”. 
Гледайте забавните истории на Теодора в линка по-долу: 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Грандиозното завръщане на Бионсе

За последно Бионсе изнесе пълен концерт през 2018 г. Тогава тя и съпругът ѝ Джей Зи се появиха на събитието Global Citizen Festival: Mandela 100. Оттогава обаче изминаха цели четири години и просто беше крайно време да видим певицата отново във вихъра ѝ. И ето че търпеливостта ни е възнаградена. […]

Subscribe US Now