Новата визия на Янита Янчева

Янита Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка с над 1.8 милиона последователи в Instagram. Въпреки че отдавна живее в чужбина (последно в Мексико), тя често се връща в родината си. В социалните мрежи пък я виждаме предимно в образа на фитнес модел и майка.
От доста време Янита Янчева обяснява в профила си, че е открила друга своя голяма страст – освен фитнеса, разбира се.
Става дума за свободното гмуркане. В няколко различни поста тя е споделяла, че чрез гмуркането не само се чувства истински свободна, но и че е преодоляла страховете си. Дори е загатвала, че се цели в подобряването на рекорди. Отново от Instagram миналата година разбрахме и че е успяла. Фитнес моделът потвърди тогава, че е поставила три нови национални рекорда.
И понеже съдържанието на Янита Янчева в социалните мрежи винаги има с какво да ни впечатли, често хвърляме по едно око на профила ѝ. Именно оттам забелязахме и една интересна промяна в нея.
Очевидно фитнес инфлуенсърката е решила да промени цвета на косата си. Вместо красивото русо, с което бяхме свикнали да я виждаме, сега Янита Янчева е решила да експериментира с розов цвят.
Както отбелязаха и много от феновете ѝ покрай всички постове за гмуркане и с това розово в момента, все повече се доближава до представите за една страхотна русалка. Липсва ѝ само опашката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сидни Суийни не спира с провокациите

Ако трябва да определим най-сексапилната актриса от новото поколение на Холивуд, Сидни Суийни еднолично грабва титлата. Една от последните й прояви беше на афтърпартито на Оскарите, където тя се появи напомняща най-големите икони на Холивуд – Мерилин Монро и Анджелина Джоли. Преди дни пък се състоя премиерата на последния филм […]

Новата визия на Янита Янчева

Янита Янчева е най-успешната българска инфлуенсърка с над 1.8 милиона последователи в Instagram. Въпреки че отдавна живее в чужбина (последно в Мексико)Ю, тя често се връща в родината си. В социалните мрежи пък я виждаме предимно в образа на фитнес модел и майка.
От доста време Янита Янчева обяснява в профила си в Instagram, че е открила друга своя голяма страст – освен фитнеса, разбира се.
Става дума за свободното гмуркане. В няколко различни поста Янчева е споделяла, че чрез гмуркането не само се чувства истински свободна, но и че е преодоляла страховете си. Дори е загатвала, че се цели в подобряването на рекорди. Отново от Instagram миналата година разбрахме и че е успяла. Фитнес моделът потвърди тогава, че е поставила три нови национални рекорда.
И понеже съдържанието на Янита Янчева в социалните мрежи винаги има с какво да ни впечатли, често хвърляме по едно око на профила ѝ. Именно оттам забелязахме и една интересна промяна в нея.
Фитнес инфлуенсърката очевидно е решила да промени цвета на косата си. Вместо красивото русо, с което бяхме свикнали да я виждаме, сега Янита Янчева е решила да експериментира с розов цвят.
Както отбелязаха и много от феновете ѝ покрай всички постове за гмуркане и с това розово в момента, красавицата все повече се доближава до представите ни за една страхотна русалка. Липсва ѝ само опашката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Племенницата на принц Алберт започва на чисто

Още от края на миналата година светските медии в Монако и Франция пишат за проблемите в брака на Шарлот Казираги и Димитри Расам. Казираги е племенница на принц Алберт и внучка на Грейс Кели – приликата с красивата й баба е поразителна. Явно семейството окончателно се е разделило, защото 37-годишната […]

Subscribe US Now