Джей Ло – емоционална, както не сме я виждали

Джей Ло впечатлява не само с перфектната си визия, която демонстрира където и да се появи, но и с откровени и емоционални речи на специални събития.
Звездата заслужено получи поредното отличие в кариерата си. На сцената на тазгодишните филмови и телевизионни награди на MTV в неделя, 5 юни, ѝ бе връчена наградата Generation Award. Самата Джей Ло не скри вълнението си от признанието.
“Искам да благодаря на всички хора, които ме дариха с този живот. Искам да благодаря на хората, които ми дадоха радост, но и на тези, които разбиха сърцето ми”, започва емоционалната ѝ реч.
“На онези, които останаха верни, и на онези, които ме лъгаха. Искам да благодаря на истинската любов, на това как заблуждавах себе си, защото по този начин научих, че трябва да израствам”, допълва искрените си думи Дженифър.
Още по-трогващ става моментът, когато тя се разплаква, споменавайки, че разочарованието и провалът са я научили да бъде силна. А децата ѝ – 14-годишните близнаци Макс и Ем, са я научили “да обича”.
Откровената реч на Джей Ло разчувства и всички в публиката, които силно я аплодираха. На награждаването звездата още веднъж показа силните си воля и дух, с които е достоен пример за подражание за мнозина жени.
Дженифър признава, че за успехите в музикалната и филмовата си кариера заслуги имат и феновете ѝ, но по пътя си е срещала и немалко хора, които никога не са я подкрепяли.
“Искам да благодаря на всички, които ми казваха в лицето, или зад гърба, че не мога да се справя. Наистина мисля, че нямаше как да успея и без вас. И знам, че нямаше как да стане и без феновете. Вие сте причината да бъда тук, да съм стигнала дотук и ви обичам”, завършва емоционално звездата.
А самата награда е наистина специална. Generation Award се връчва на “обичани актьори, които благодарение на множеството си заслуги във филмовата и телевизионната индустрия, са станали сред най-разпознаваемите”, пише People.
Други носители на отличието са Скарлет Йохансон, Робърт Дауни Джуниър, Джони Деп, Сандра Бълок, Том Круз, Джим Кери и още.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Алекс Богданска му отпусна края след развода! Ето как повиши адреналина си... СНИМКА

Една от най-оборотните инфлуенсърки у нас – Александра Богданска, се впусна в ново приключение. Красавицата се качи на хеликоптер за първи път в живота си. За това се похвали самата тя с поредица от снимки и видео в социалните мрежи, пише “Телеграф”.            View this post […]