Как и за кого Джордж Клуни и Джулия Робъртс събраха милиони

По върховете на властта в САЩ напоследък е доста напечено, предвид разгорещената предизборна кампания. Междувременно първо стана ясно, че Доналд Тръмп вече е първият в историята на страната осъден президент. Само дни след това пък разбрахме, че Хънтър Байдън – синът на Джо Байдън, пък също е записал името си в историята, но като първият пряк родственик на действащ държавен глава на САЩ, който получава присъда.
На фона на тези събития обаче борбата за следващия президентски мандат продължава между бившия и настоящия президент. Джо Байдън изглежда имаше предимство в набирането на средства през голяма част от кампанията си. Но Доналд Тръмп също показа, че няма намерение да отстъпва и напредна в набирането на средства през последните седмици. Всъщност само за два дни след осъждането си той е успял да събере цели 70 милиона долара.
На настоящия президент обаче не му отне много време, за да подобри рекорда си по набрани средства за един ден – над 28 милиона долара. Постижението вероятно отчасти се дължи и на присъстващите гости на събитието, което се е провело в центъра на Лос Анджелис. Сред тях са били холивудски знаменитости като Джордж Клуни и Джулия Робъртс. Бившият президент Барак Обама също е показал подкрепата си към Джо Байдън.
Всъщност двамата президенти са водели дискусия, модерирана от комедианта и водещ Джими Кимел. Джордж Клуни и Джулия Робъртс пък са излезли на сцената още в самото начало. От трибуната актьорът е обявил, че събитието е “най-голямото набиране на средства за Демократическата партия досега”.
Барбара Стрейзънд също е била сред присъстващите известни личности и е представила първата дама Джил Байдън. От своя страна съпругата на настоящия президент е благодарила, че “тази група от невероятни артисти” е застанала зад тях преди изборите.
Други знаменитости, които са оказали подкрепата си за Байдън, са били Джейсън Бейтман, Катрин Хан, Шерил Лий Ралф и Джак Блек.
Билетите за събитието са били на начална цена от 250 долара, като са достигали до 500 000 долара за пакет, включващ снимка с двамата президенти и билет за афтърпартито, пише Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първата награда, която Наум Шопов спечели за филма "Без крила"

Миналата година се проведоха снимките на новия филм на Ники Илиев – “Без крила”, в който Наум Шопов влиза в главната роля – тази на Михаил Христов. През месец април тази година най-сетне видяхме тийзър на филма, който ни подсказка, че ни очаква едно емоционално пътуване през живота и трудностите […]

Subscribe US Now