Стряскащият външен вид на Мадона

Мадона може отдавна да не е издавала нова музика, но за сметка на това прави всичко по силите си да остане в центъра на общественото внимание. Обикновено го постига със секси визии, скандално поведение и някое шокиращо младо гадже.
Този път обаче феновете ѝ са малко обезспокоени. Някои от последователите ѝ се обърнаха към социалните мрежи, за да споделят объркването си от появата на Мадона на Грами 2023 г. 64-годишната певица на “Vogue” излезе на сцената, за да представи Ким Петрас и Сам Смит, които спечелиха награда за най-добро изпълнение на поп дуо/група в “Unholy”.
И точно появата на Мадона на сцената стана причина за разпалени коментари. По-скоро начинът, по който изглежда лицето ѝ. “Опитвам се да игнорирам факта, че Мадона има изцяло ново лице”, пише един фен в Twitter.
“Какво се е случило с лицето на Мадона?!”, добавя друг. “Тази жена на сцената изглежда като имитатор на Мадона. Какво, по дяволите, е направила с лицето си”, пита трети. “Мадона изглежда добре за възрастта си, ако възрастта й е на 2700-годишен вампир, който яде бебета и малки животни живи”, отбелязва един от феновете на певицата.
За появата си на Грами Мадона избра да носи черен блейзър, който беше облякла върху къса пола, съчетана с бяла риза с яка и черна вратовръзка. Тя беше добавила мрежест чорапогащник, лилави обувки на платформа и бижута Loree Rodkin, уточняват от Page Six.
“Ето какво научих след четири десетилетия в музиката”, започна речта си Кралицата на поп музиката. “Ако те нарекат шокиращ, скандален, обезпокоителен, проблематичен, провокативен или опасен, определено си на правилния път към постигане на нещо велико.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шокиращата и неочаквана комбинация от Сара Джесика Паркър

Когато преди две десетилетия се появи, “Сексът и градът” се оказа така нужната телевизионна история за живота на всяка съвременна жена в големия град. Освен че говореше без задръжки за секс, разбира се, оригиналният сериал на НВО предефинира и много неща в модата. Екстравагантният стил на обличане на Кари (Сара […]