Съветите на Леонардо ди Каприо към Тимъти Шаламе

През последните няколко години Тимъти Шаламе набира все по-голяма популярност и критиците му вещаят славно бъдеще.
Напълно нормално е, когато към него има големи очаквания Шаламе да иска съвети от някои от най-добрите. Като например от Леонардо ди Каприо, който всъщност му е дал някой друг съвет.
В интервю за Vogue Великобритания Тимъти Шаламе казва, че Ди Каприо му е дал два ценни съвета в кариерен план. Единият е да не употребява тежки наркотици. Нещо, което напълно разбираме.
Другият съвет на носителя на Оскар към 26-годишния актьор е да не участва във филми за съпергерои. Ето това вече не го разбираме напълно. Но пък е в стила на Ди Каприо, който е известен с това, че е е много придирчив към ролите, които избира.
Тимъти Шаламе и Леонардо ди Каприо делиха екранно време в Don’t Look Up на Netlix, който бе пуснат в стрийминг платформата в края на миналата година и успя да си спечели номинация за Оскар за най-добър филм, пише Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

БНТ с голяма изненада! На екран се връща култов водещ СНИМКИ

Един от най-обичаните телевизионни водещи се завръща на екран тази неделя, 18 септември, от 19.00 ч. по БНТ 1. Драгомир Драганов ще посреща зрителите в студиото на „С БНТ завинаги“, за да разказва заедно със звездните си гости незабравимите и вълнуващи истории на големите български артисти и творци, съобщават от медията. […]

Subscribe US Now