Голите провокации на Лурдес Леон

Лурдес Леон определено върви плътно по стъпките на известната си майка. Говорим не само за това, че се изявява като певица, но и че провокативното поведение и полуразголени визии определено няма как да не ни напомнят за Мадона.
Само преди седмица 26-годишната дъщеря на Кралицата на попа се появи на събитие на Victoria’s Secret облечена в напълно прозрачна къса рокля, която не оставяше нищо на въображението.
А сега Лурдес участва в Vogue Fashion’s Night Out в Мадрид, с което списанието отпразнува 35-та си година в Испания. Тя беше избрала дълга рокля в черно, бяло и червено с мотиви на дракони, която обаче също беше прозрачна.
Разбира се, тя я носи на голо, благодарение на което всички успяха да видят черните прашки, с които я е “комбинирала”. Визията й се допълва от черно ботуши на висок ток и бижута с много вериги.
От Vogue уточняват, че роклята на Лурдес Леон е изработена изцяло от метализирани текстилни нишки, които позволяват на дрехата да заема формата на притежателката си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бомбата е факт: Това е победителят в "Игри на волята" 5

Петият сезон на “Игри на волята” вече е в разгара си, а към момента няма ясно изразен фаворит. Зрителите залагат на различни участници, очаквайки те да стигнат до победата, като сред най-често срещаните имена са тези на Момчил и Дунев.  Някои дами пък очакват, че този сезон ще видим женска […]

Subscribe US Now