Деси Слава е чисто нова: Отслабнах с медикаменти и постоянство! СНИМКИ

Деси Слава е направо като нова! Свалила е много от излишните килограми, които я мъчеха години наред и караха да изпада в депресия. Към днешна дата гласовитата изпълнителка признава, че с постоянство и медикаменти успешно се справя с дългогодишния си проблем.

Поп фолк звездата никога не е криела, че има хормонални проблеми, вследствие на които е напълняла през годините толкова драстично. “Хормоналните проблеми не прощават на никого. Изобщо не е свързано с храна. Може и нищо да не ядеш, но когато нещо не е наред, води до това”, призна Деси в интервю пред Нова тв.
Деси Слава разкри истината за Азис, двамата са…
“Успях да сваля килограмите с постоянство и медикаменти. Преди много се разстройвах от целия хейт, който се изсипва върху мен дълго време, не знаех защо се случва всичко това. Беше голяма борба, но само аз си знам какво ми беше”, добавя още певицата.

Според Деси Слава никой не трябва да съди никого, защото това е грях, който не се знае дали няма да се върне на този, който го е създал. “Хората сякаш не са добре запознати с това, че да съдиш някого също е грях и може да се върне”.
Бившият на Деси Слава се уреди с нова работа, вече е… СНИМКА
След по-малко от месец фолкпевицата има рожден ден, но все още не е решила къде и как ще го празнува. С равносметките обаче, вече е готова! “Имам рожден ден и влизам с много надежда в новата година. Работя много върху себе си и знам, че винаги може да бъде по-добре, винаги има накъде човек да се промени, за да му е по-добре. Хората сме необятни. Винаги се учим, винаги ще има какво да подобряваме в себе си.”
Случилото се в Турция и Сирия дълбоко е натъжило изпълнителката, която и за миг не се е поколебала да помогне, както много други българи, с каквото може.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Desi Slava (@desislavaofficial)

“Почувствах, че исках да помогна на хората в Турция и Сирия. След тази огромна трагедия там няма как да се върне нищо, но трябва да има съпричастност. Хора сме, на всеки може да се случи. Човек трябва да се замисля повече за тези неща, за онова, което нарича проблеми в ежедневието си, защото когато се случи нещо подобно и сякаш всичко за миг се обезсмисля. Трябва ли да се случва, за да можем да осъзнаем някои неща… да си дадем сметка за ценното в живота”, разсъждава певицата./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Валентин Велчев пя на 100-те най-красиви жени във Вселената ВИДЕО

Младият певец Валентин Велчев пя на 100-те най-красиви жени във вселената. Той бе специален гост на финала на световния конкурс Mrs Universe, който се проведе за първи път у нас в Националния дворец на културата в София. Заради участничките от пет континента, любимецът на няколко поколения избра да изпълни чуждоезичните […]