Пиян опита да прави секс с ауспуха на кола

admin

Полицейските власти в град Нютън, щата Канзас, са обезвредили много пиян човек, опитващ се да прави секс с ауспуха на паркирала кола, съобщава Асошиейтед прес.

За да прекратят непристойното му поведение блюстителите на реда са използвали зашеметяващо оръжие. Лейтенант Скот Пауъл от полицията в Нютън поясни, че 24-годишният задържан е бил закаран в спешното отделение на местната болница, тъй като в кръвта му е имало 3,5 промила алкохол. Възможно е да е употребил и наркотици.

Задържаният е получил нараняване на главата и не обръщал никакво внимание на хората около него, които настоявали той да спре с неприличните си действия. Очаква се провинилият се да бъде изписан в по-късен час от болничното заведение, след което ще му бъде повдигнато обвинение.

 

dariknews.bg

Next Post

100 кила за 7-ата титла на Лудогорец, билетите вече са в продажба

Полицейските власти в град Нютън, щата Канзас, са обезвредили много пиян човек, опитващ се да прави секс с ауспуха на паркирала кола, съобщава Асошиейтед прес. За да прекратят непристойното му поведение блюстителите на реда са използвали зашеметяващо оръжие. Лейтенант Скот Пауъл от полицията в Нютън поясни, че 24-годишният задържан е […]

Subscribe US Now