Том Брейди и един буркан с пясък за 100 000 долара

Миналата седмица Том Брейди леко изненада не само почитателите си, но и феновете на американския футбол, обявявайки, че се отказва от професионалния спорт.
Изненадващото бе, че решението му дойде около година след като първо се отказа, а след това се отметна и продължи с кариерата си. Е, може би не е било най-правилният ход, защото няколко месеца по-късно се стигна до раздялата му с Жизел Бюндхен.
Този път Брейди обеща, че няма да има емоционални сбогувания, защото човек получава само едно емоционално сбогуване и той е получил своето през миналата година. Но има хора, които се опитват да изкарват пари от всичко, свързано с легендата на NFL.
Според CBC Sports, фен на Брейди е пуснал за продажба в eBay буркан, пълен с пясък. Специалното на този пясък е, че човекът го е събрал от точното място, на което Том Брейди е записал видеото, в което казва, че се пенсионира за втори път.
Не знаем дали някой си е купил буркан с пясък, но началната му цената не е никак скромна – цели 677 долара. Само след няколко дни желаещите да се сдобият с него са били над 100, а достигната цена почти 100 000 долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сбъднатата мечта на Рут Колева

Преди няколко дни Рут Колева реши да използва своя Instagram профил, за да сподели с феновете си нещо лично. Тя се връща назад във времето, като разказва как през лятото на 2007 г. заминава за Атина, за да се яви на първото си прослушване в Музикалния колеж “Бъркли”. “Бях на седмото […]

Subscribe US Now