Флорънс Пю пак го направи

Едва преди три месеца Флорънс Пю разбуни духовете, когато се появи с прозрачна розова рокля, разкриваща изцяло гърдите ѝ.
След появата си на модното шоу на Valentino с роклята, създадена именно от тази модна марка, актрисата заяви гордо в Instagram профила си, че се харесва и се чувства страхотно в нея. Тогава тя призна, че е била развълнувана да облече роклята, но и нито за миг притеснена.
Естествено, Флорънс Пю знаеше, че предизвикателната ѝ визия ще разбуни духовете. Това обаче далеч не означаваше, че не е готова да отвърне на критиките. И наистина, актрисата показа поведение за пример. Самата тя сподели, че се е примирила с недостатъците си, че е наясно с размера на гърдите си и изобщо не се срамува от тях.
А сега, още веднъж Флорънс Пю застана твърдо зад позицията си и пак привлече вниманието към себе си. Този пък, по време на Седмицата на модата в Париж. Тя отново се появи с прозрачен тоалет, показващ гърдите ѝ, пише People.
Костюмът в цвят шампанско, творение на Valentino, е целият обсипан с пайети. Горнището е с дълги ръкави и яка, а долната част – дълга и разкрояваща се под коляното. Под полата актрисата, разбира се, е обула бельо, но пък си беше спестила сутиена под горнището.
След поредната си провокативна изява Флорънс Пю задава очаквания, че скоро ще можем отново да я видим пак по-разголена. И нямаме нищо против това. Не само заради факта, че тя е наистина секси, но и защото го прави с конкретна идея. А именно – да убеди момичетата и жените, че в тялото им няма нищо срамно и те трябва да приемат и да се гордеят с всяка една част от него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Фики Стораро чака бебе № 3? СНИМКИ

Фики Стораро май не си губи времето, поне що се отнася до увеличаване на семейството. След като през август миналата година стана баща за втори път, сега май на хоризонта се задава и бебе № 3. Въпреки че до момента няма потвърждение за това от поп фолк звездата, негови фенове […]

Subscribe US Now