Анита на Рачков се разхожда по пижама в София СНИМКА

В стремежа си да бъде интересна и да я забележат, Анита на Рачков тръгна из софисйките улици по пижама и определено не остана незабелязана. 

Модата ли се изкривява или родните инфлуенсърки се чудят вече по какъв начин да бъдат различни и забелязани? Е, Анита определено успява всеки път да накара всички да говорят за нея.
Между високите токчета, роклите и буклите се промъкна една снимка на Анита от разходката ѝ в София, за която е заложила на едно доста актуално този сезон облекло.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by (@anita.dimitrovaaa)

На фотото Анита е заложила на свободен комплект, който се оказа дело на новоизлюпената богаташка Светлана Гущерова. Госпожата е известна с това, че е една от първите плеймейтки, както и с това, че продава луксозни пижами. Хейтърки пишат в нета, че облеклото на Анита било абсурдно за центъра на София, пише vbox7.com. 
Е, признаваме, че е като домашно облекло, което е идеално за хвърляне на боклука, за разходка на кучето или да отскочиш набързо до бакалията за намалени яйца, но чак пък абсурдно. Лято , горещо е, мацката просто е решила да бъде по-небрежна, а и човек трудно може да остане чист по столичните тротоари, които са пълни с “плюещи плочки” и не знаеш откъде ще ти дойде./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Алек Болдуин ли е виновен за смъртта на Халина Хътчинс

В края на месец октомври 2021 г. всички бяхме неприятно изненадани от новината за нелепия инцидент на снимачната площадка на филма Rust, в който почина кинематографа Халина Хътчинс. Като виновник за случилото се бе посочен Алек Болдуин, който е държал оръжие, оказало се в последствие неизправно и незнайно защо с […]