Предателството на Амбър Хърд

Откакто Илон Мъск стана шеф на Twitter много неща започнаха да се променят. По-различно е дори и това, че знаменитости вече изтриха профилите си в социалната мрежа.
Всъщност нека първо започнем оттам, че общото между Илон Мъск и Амбърд Хърд е, че двамата се срещаха в миналото. Още през 2017 г. обаче те се разделиха, като според източници връзката им така и не се превърна в романтична.
Година след раздялата актрисата сподели в интервю за The Hollywood Reporter, че с Мъск са имали “красива връзка”, а сега са запазили “прекрасно приятелство”. Според други източници обаче отношенията на Амбърд Хърд с новия собственик на Twitter не са били сериозни, тъй като с него тя просто се е опитвала да запълни празнина, която е чувствала след раздялата си с Джони Деп.
Припомняме, че през юни приключи делото за клевета между Амбърд Хърд и Джони Деп. Печеливш от него излезе актьорът. Той получи повече от 10 милиона долара обезщетение, докато Хърд спечели един от трите си насрещни иска за клевета и получи два милиона долара обезщетение. Сега обаче и двамата обжалват присъдите.
Дни преди присъдата Илон Мъск написа в Twitter, че се надява двамата да продължат напред. Според милиардера и Амбърд Хърд, и Джони Деп са невероятни хора по своему.
И докато съдебната сага между двамата актьори явно не е приключила съвсем окончателно, то от всичко казано дотук оставаме с впечатлението, че поне новият собственик на Twitter и актрисата са в добри отношения.
Да, ама май не. И това, което кара мнозина да се съмняват е фактът, че откакто Мъск е начело на Twitter, профилът на Амбър Хърд в социалната мрежа е изчезнал, пише People. За @realamberheard пише, че “този акаунт не съществува”.
Актрисата обаче все още има профил в Instagram с 5.3 милиона последователи, като последният ѝ пост е от 1 юни – изявление, публикувано след присъдата по делото с Джони Деп за клевета.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Драма и сълзи в "Игри на волята", разделиха... ВИДЕО

В безмилостна елиминационна битка на Арената на “Игри на волята: България” се изправиха двете приятелки Мани и Фейгин, а това, което им се случи на Арената, нямаше как да не развълнува. Финалният елемент със закодирани думи силно затрудни и двете момичета, но Мани първа дешифрира правилния израз, което ѝ донесе победата […]

Subscribe US Now