Драма и сълзи в “Игри на волята”, разделиха… ВИДЕО

В безмилостна елиминационна битка на Арената на “Игри на волята: България” се изправиха двете приятелки Мани и Фейгин, а това, което им се случи на Арената, нямаше как да не развълнува.

Финалният елемент със закодирани думи силно затрудни и двете момичета, но Мани първа дешифрира правилния израз, което ѝ донесе победата и 100 златни гроша. Двете се разделиха по изключително емоционален начин с много сълзи и искрено разочарование.
Зрителите бесни на водещата и на Алекса след снощните “Игри на волята”, валят страшни обиди

“За съжаление аз изгубих. Много ми е трудно да приема това, но се радвам, че една от нас продължава напред. Тя го заслужава!”, сподели през сълзи Фейгин минути след края на битката. Преминаването по халките над басейна се оказа непосилна задача за младата състезателка по фигурно пързаляне. Фейгин предпочете да изтърпи общо 18 наказателни минути, за да продължи по трасето, но забавянето се оказа фатално за нея.
Алекса и Елица от “Игри на волята” се похвалиха с бебе, феновете им онемяха СНИМКА
По-рано след тежкия съвет, страстите в племето на Непобедимите силно се разгорещиха. Алекса обвини Георги, че рискува отношенията си с Фейгин в името на грошовете и личната си безопасност. За да отрече обвиненията и да защити любовта си, Георги пристъпи към сериозна крачка и засвидетелства чувствата си с целувка пред очите на всички.

Фейгин избра стратегически своя съюзник, очаквайки елиминацията да бъде двойна. Тя излезе на Арената заедно с един от противниците си в играта – Виктория. Плановете на Мани да избере Лефтеров за свой помощник се провалиха и тя се довери на капитана Филип. Той доказа както своята сила, така и логическото си мислене, с което спечели предимство на Мани за елиминационната битка.
Какво ще се случи оттук нататък с Мани в “Игри на волята”, след тази драматична раздяла с Фейгин, тепърва ще става ясно, още в понеделник в ефира на Нова тв./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето къде е Николета Маданска след раздялата с Венелин Петков СНИМКИ

Николета Маданска едва ли си е представяла, че ще отглежда сама две деца. След развоя на събитията в личния й живот и изненадващата раздяла с Венелин Петков обаче, тя бързо е преосмислила приоритетите си. Както може да се досетите, това са двете й момчета, заради които й блондинката трудно може […]

Subscribe US Now