Ето къде е Николета Маданска след раздялата с Венелин Петков СНИМКИ

Николета Маданска едва ли си е представяла, че ще отглежда сама две деца. След развоя на събитията в личния й живот и изненадващата раздяла с Венелин Петков обаче, тя бързо е преосмислила приоритетите си.

Както може да се досетите, това са двете й момчета, заради които й блондинката трудно може да свали усмивката от устата си за дълго, дори и да изживява нещо напълно противоположно. Тези дни Маданска показа как запълва времето и къде са с децата, а кой е зад обектива, засега не се знае.
Венелин Петков и Маданска се разделиха, ето доказателствата

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nikoleta Madanska (@nikoleta_madanska)

“Моите момчета обичат животните. И прегръдките. Затова през ден сме в Зоопарка. И се прегръщаме”, пише Николета в профила си в социалните мрежи и показва каква идилия са тримата.
Ето я Николета Маданска по бански СНИМКИ 18+
А зад обектива най-вероятно са някой от родителите й – Свобода или Михаил Мадански, които със сигурност са голяма опора на дъщеря си в този труден момент./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изгониха Гечо "Фермата", наруши жестоко правилата! СНИМКИ

Рязко и неочаквано приключи “Фермата” за един от най-колоритните риалити герои, автотенекеджията Гечо. Чешитът от село Голец, който от години живее в Белгия, беше отстранен служебно от риалитито, след като наруши правилата. Продукцията сложи край на участието на най-възрастния мъж в предаването след удар, който той нанесе на треньорката по художествена […]