Безкрайното и секси лято на Маги Джанаварова

Когато е горещо, човек трудно може да търпи дрехите по себе си. На плажа и в планината свалянето им може и да е добра идея, но не и в офиса например.
Е, на Маги Джанаварова не ѝ се налага да мисли толкова, защото лятото ѝ е изглежда безкрайно. Или поне с такива впечатления оставаме от профила ѝ в Instagram.
От Дубай през Египет изпълнителката ни направи свидетели чрез снимков материал на приключенията си зад граница. В средата на миналия месец пусна и нова песен, а оттогава и доста снимки по бански.
Съвсем разбираемо е, че банските са предпочитаното от нея облекло през изминалите така горещи дни. А и тази страхотна форма трябва да бъде показвана.
Също така напълно разбираме твърдението на Маги Джанаварова, че обожава да остава насаме с морето. Че кой ли не е на същото мнение…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Стоянова обяви колко струва среща с нея, ще паднете! СНИМКА

И Деси Стоянова си има тарифа, въпреки че не е нито поп фолк дива, нито плеймейтка, нито миска. И все пак, тв водещата на “Преди обед” очевидно се е поблазнила от мисълта да припечели по не особено трудоемък начин. За целта брюнетката е решила да се развива не само в […]