Деси Стоянова обяви колко струва среща с нея, ще паднете! СНИМКА

И Деси Стоянова си има тарифа, въпреки че не е нито поп фолк дива, нито плеймейтка, нито миска. И все пак, тв водещата на “Преди обед” очевидно се е поблазнила от мисълта да припечели по не особено трудоемък начин.

За целта брюнетката е решила да се развива не само в bTV, но и в сферата на обучението. В случая тя ще учи на публично говорене бъдещите си курсанти от есента, а удоволствието, което трае само три часа и половина, струва “скромните” 135 лева!
Гола жена скара Сашо Кадиев и Деси Стоянова в ефир СНИМКА

Тарифата на Стоянова е обявена на официалния сайт на новата й фирма и включва присъствие на лекциите й, както и лична, 15-минутна, среща с нея, пише “Уикенд”.
За редовен билет водещата на “Преди обед” иска 95 лева.
Сашо Кадиев обиди жестоко Деси в ефир, докато получава.. ВИДЕО
Засега са обявени две публични обучения – в средата на септември и в началото на октомври, като всички билети за тях, които включват лични срещи с Деси, вече са продадени.
А за студентите, които не разполагат с особено много средства, Деси Стоянова е предвидила намалени цени – 76 лева за билет, който им позволява присъствие единствено на публичните обучения.

Припомняме, че преди около месец водещата на “Преди обед” обяви, че започва собствен бизнес, свързан с публичното говорене и поведение пред камера. С нещо подобно преди няколко години се бе заела и нейната приятелка и бивша колежка Ани Цолова, но при нея това начинание не пожъна успех.
Деси Стоянова не издържа и избяга в… СНИМКА
Успоредно с подготовката на публичното обучение вървят и записванията за индивидуални програми във фирмата на Деси, като всеки, който има желание и възможност да плати несъобщена към момента сума, може да си уговори консултация на четири очи с водещата на “Преди обед”. Според информацията на сайта й, в тази среща ще бъдат изяснени нуждите и целите на нейните клиенти, сроковете, които те поставят за постигането им, и времето, с което разполагат./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Страхува ли се Дженифър Гарнър от остаряване

Много често в днешно време красотата се издига в култ. Като че ли все повече прескачаме една граница, която разделя грижата за външния ни вид и вманиачването да изглеждаме перфектни. С напредването на възрастта, взирането в детайлите и промените, които настъпват с лицето и тялото ни, се увеличава. Което не води […]

Subscribe US Now