Страхува ли се Дженифър Гарнър от остаряване

Много често в днешно време красотата се издига в култ. Като че ли все повече прескачаме една граница, която разделя грижата за външния ни вид и вманиачването да изглеждаме перфектни.
С напредването на възрастта, взирането в детайлите и промените, които настъпват с лицето и тялото ни, се увеличава. Което не води до нищо добро. Това смята Дженифър Гарнър.
“Моят съвет е да се гледате по-малко в огледалото и да бъдете предпазливи, когато става въпрос за инжектиране на нещо във вашето лицето”, казва тя пред Harper’s Bazaar. “Бъдете много, много разумни и изчакайте възможно най-дълго, за да си поставите нещо.”
Всъщност нейната философия за красота и подход към остаряването е нещо, което взима от майка си. Американката е на мнение, че трябва да се стремим да “използваме” съветите повече, отколкото да говорим за тях.
“Майка ми казва, че когато остарееш, идва изкушението да се взираш в огледалото и да се съсредоточаваш върху това, което се променя. А ето тайната: Не гледай! Просто да не ти пука, бъди благодарен, че остаряваш”, споделя актрисата пред Glamour.
“Гледайте се по-малко в огледалото, по-малко се вманиачавайте и се обърнете към останалия свят, за да видите за какво бихте могли да инвестирате времето си вместо да правите това”, смята актрисата от “Събудих се на 30”.
Дженифър се опитва да предаде същата философия и на двете си момичета Вайълет и Серафина.
Въпреки това, няма да обезсърчава децата си да използват козметични продукти. “Гримът е страхотна форма на изразяване”, допълва Гарнър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анджелина Джоли, която пътува по пижама

Е, вероятно на мнозина от нас ни се е случвало да имаме полет рано сутрин. В такива моменти, признаваме, мислили сме си дали пък да не пътуваме направо по пижама. Не можем да кажем със сигурност бихме ли се престрашили, но явно Анджелина изобщо не се притеснява. Тя знае как […]