Тази разкрита тайна за “Ергенът” Евгени ще го съсипе!

“Ергенът” напредва, а заедно с развоя във формата продължават да се разкриват и още тайни от живота на най-желания тв ерген в момента у нас – Евгени Генчев.

Още от самото начало на формата Евгени тръби постоянно, че мечтае за семейство, жена и деца, но в същото време се оказва, че той вече има достатъчно добър опит в семейния живот, който май нямаше как дълго да остане скрит от публичното внимание. Разкри го бизнеса, който Генчев има.
Бивши участнички попиляха Валерия от “Ергенът”: Когато роди деца ще разбере, че козата трябва да се дои
Ергенът има един кратък брак зад гърба си. Той е за украинката Анастасия Кенер, с която и до днес върти бизнес. Двамата са собственици на продуцентска къща “Артистикс Кенер”. Анастасия пленява сърцето на Евгени с това, че също е пианистка, а е и много красива блондинка с дълги крака.

Връзката им продължава около 5 години. През 2015 г. двойката се мести да живее в Лондон, след като пред това се е запознала в Академията на изкуствата в Имола, Италия. През 2017 г. сключва брак, но през 2019 г. се развежда по взаимно съгласие, пише “Уикенд”.
Скандал между “Ергенът” Евгени и една от участничките разтърси всички! Той взе решение да…
Причината за раздялата на двамата пианисти е в различното виждане за брака. Според Евгени жената трябва да народи деца и да се грижи за възпитанието им, а той да се развива в света на музиката. Анастасия обаче не пожелала да загърби кариерата си, пише още изданието.
Към момента обаче, за изненада на мнозина, Евгени все още не признава за проваления си брак. 33-годишният пианист сякаш се срамува, че има лош опит в обвързването и предпочита да се правя на искащ сватба, без да уведоми бъдещата булка, че ще е номер 2 в живота му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Роксана обяви голяма новина, чакат шеф Ангелов да... ВИДЕО

Роксана, която в момента блести в златния отбор на кулинарното шоу “Hell’s Kitchen”, изненада почитателите си с новина за предстоящ музикален проект. Фолкпевицата, която на моменти пали бая сериозни словесни пожари в риалити формата и както се казва – минава метър, защото очевидно е сред любимките на шеф Виктор Ангелов, […]

Subscribe US Now