Видео: Бой и скандали на заседание на СДС

admin

Заседанието на Националния съвет на СДС беше прекратено след като активистите му се сбиха. Причината – част от партийците искат оставката на лидера на СДС Божидар Лукарски. Двата лагера взаимно се обвиняват в апаратни игри. Доведени бяха и частни гардове, за да пазят форума.

Самото ръководство на СДС също е разцепено. Опозиционерите искат СДС да поеме курс към обединение на дясното, а хората на Лукарски, макар и полуофициално, клонят към патриотичен съюз с новите си съседи от НФСБ на Валери Симеонов.

След обявената почивка Божидар Лукарски и хората му напуснаха заседанието. Противниците му обаче останаха в опит все пак да го проведат. Заради това бяха обвинени в опит за вътрешнопартиен преврат.

Лукарски обяви, че оставката му не стои на дневен ред, а в залата са влезли хора, които нямат право на глас. “Заседанието е временно прекратено, като напуснат тези хора, ще продължи”, заяви Лукарски.

 

Next Post

Пилотът, причинил катастрофа на ралито в Шумен, бил издирван от 5 години

Заседанието на Националния съвет на СДС беше прекратено след като активистите му се сбиха. Причината – част от партийците искат оставката на лидера на СДС Божидар Лукарски. Двата лагера взаимно се обвиняват в апаратни игри. Доведени бяха и частни гардове, за да пазят форума. Самото ръководство на СДС също е разцепено. Опозиционерите […]

Subscribe US Now