Участници облизаха сексапилната Камелия във “Фермата” СНИМКИ 18+

Еротични сцени в стил “9 седмици и половина” разгорещиха “Фермата”. Една от участничките – атрактивната Камелия, се омаза в сметана, а съфермерите й я облизаха с огромно, нескрито удоволствие.

Ден по-рано бившата хандбалистка получи титлата “Мис Ферма”, плюс награда – разходка с лодка в язовир Диканя, плодове и сметана. Участничката имаше право да подели приза само с един от съфермерите си, но не и да изнася продукти от лодката. Тя обаче реши да почерпи и покри ръката си със сметана от китката до лакътя.
Отстраненият от “Фермата” Гечо пред БЛИЦ: Валерия застраши човек, а аз напуснах с високо вдигната глава!

“Сложих малко сметана по моето тяло, за да зарадвам момичетата”, обяви тя, а гимнастичката Валерия и домакинята Аксения лакомо се нахвърлиха да я оближат. От възможността да похапне от тялото й се възползва и полицаят Евгени.
Изненада! Тв водещият Иван влезе като участник във “Фермата” и… СНИМКА
“Сметаната е едно от нещата, които много обичам. Сметана давам на кучетата си като награда сутрин, сметана давам и на дъщеря ми, сметана винаги има вкъщи. Купувала съм сметана и за секси вечер. Бях легнала на масата и имах сметана в някои части от моето тяло. После, съответно, тя беше изядена”, изпадна в интимни откровения Камелия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джена срази всички с тези думи за съпруга си и за децата им

Фолк певицата Джена стана майка за втори път през април тази година, а през юли се завърна на музикалната сцена с нов хит и много участия по клубовете.  Талантливата изпълнителка рядко дава интервюта, в които говори за личния си живот, но този път направи изключение и разкри интимни неща за […]