Когато Зак Ефрон откаже на Матю Пери

С мемоарите си Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing Матю Пери успя отново да накара всички да говорят за него.
Книгата е вече в продажба в САЩ, но още преди това актьорът от “Приятели” пусна няколко откъса от нея в различни медии с цел да привлече интереса към нея. И точно така разбрахме, че в Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing има някои доста интересни и пикантни истории от живота му.
Пери все още промотира книгата си и беше на гости в предаването Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw на SiriusXM. Там той сподели, че е написал сценария на романтична комедия, която също така иска да режисира.
Матю Пери допълва, че самият той има малка роля във филма, като бързо е осъзнал, че няма как да изиграе главната роля, защото е с 20 години по-възрастен, отколкото се изисква за нея. Но пък е знаел кой иска да влезе в нея.
Оказва се, че това е Зак Ефрон, с когото участваха в “Отново на 17” (2009 г.). Но желанието на Пери няма да се осъществи, защото Ефрон е отказал да участва. Обри Плаза, която Пери е набелязал за главната женска роля също не се е съгласила.
Към момента не знаем дали въпросната романтична комедия като цяло ще се осъществи, но определено ни е интересно как би се справил Матю Пери с режисирането ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с дъщерята на Коби Брайънт

Животът продължава независимо от трагедията, която е сполетяла семейството ти. Това доказва Наталия Брайънт, чийто път напред тепърва предстои да се разгърне. Преди няколко дни тя направи поредната крачка по него. 19-годишната дъщеря на покойния Коби Брайънт участва в церемонията по връчването на наградите на Council of Fashion Designers of […]

Subscribe US Now