Джена срази всички с тези думи за съпруга си и за децата им

Фолк певицата Джена стана майка за втори път през април тази година, а през юли се завърна на музикалната сцена с нов хит и много участия по клубовете. 

Талантливата изпълнителка рядко дава интервюта, в които говори за личния си живот, но този път направи изключение и разкри интимни неща за съпруга си Наско и двете им деца. 
“Кариерата ме прави щастлива на сцената, храни ме с една емоция и енергия, която успявам да взема като резултат от моята работа и това, което съм вложила в песните. Когато видя хората как пеят песните ми, как ми се радват и ме обичат аз просто грея на сцената. 
Вкъщи изпитвам любовта на живота си, която ме държи жива. Първо любовта на съпруга ми Наско, после на малкия Наско и на дъщеря ни Цветея. Нямам думи, с които да опиша това чуство. Всяка майка знае какво значи любовта на децата”, заявя Джена в интервю за “Събуди се”. 

“Много дълго време търсихме име за малката Цвети, а то така и не се появяваше. Аз по-скоро имах да се казва Джена, но като я гушнах видях, че не й отива името. Видях малко и нежно цветенце. Сприятелих се с една дама в болницата, която също роди момиченце. Те я бяха кръстили Цветея, пет години майката била сънувала това име. На нас ни хареса името и я попитах дали би имала нешо против и ние да запишем дъщеря ни с това име. Има само три момичета с това име в България. 
Ние с Наско си гледаме децата изцяло сами. Вечер, когато сме на работа, неговата баба помага в грижите. Доверяваме се единствено на нея. Ставаме рано. приготвям храна два или три пъти в деня, обичам да готвя и се грижа за тях с изключителна любов. 
От две години Наско не спираше да повтаря, че иска да има сестричка. Ние още не бяхме готови, но благодарим на Ковид, че имахме време да сме повече до сина ни и да да изкарам една нормална бременност, без да бързам и ходя на работа. Страхотен брат е. 
Наско покрай мен се отпуска да пее, с баща си пък свири на барабани, знае всички песни на “Канарите”, но пък дали ще тръгне в тази посока никой не знае. Редно е сам той да избере пътя си, не бих му налагала своето мнение. 
Фирмулата за една успешна връзка е любов. Ако я няма любовта нямаш причина да направиш компромисите, не можеш да вземеш правилното решение. Ние започваме осма година заедно и успяваме да се балансираме. Предпочитам да бъда скромна в думите си, тъй като щастието обича тишината”, казва още Джена. 
Преди няколко дни пък се появи новият хит на Джена, който е озаглавен “Не съм жена ти” и по всичко личи, че ще бъде еидн от хитовете на сезона. Певицата получи хиляди комплименти за страхотния опроект, както и за визията си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тези две култови звезди от "Фермата" и "Игри на волята" се ожениха СНИМКА

Две култови риалити звезди вдигнаха шумна сватба. Най-интересното е, че двамата са участвали в две конкурентни шоу програми у нас.  Тя е звезда от седмия сезон на “Фермата”, а младоженецът – от “Игри на волята”. А сега имат общо бъдеще като съпруг и съпруга.  Става въпрос за Цветелина Лозанова от […]