Кралиците, които засенчиха Камила на коронацията

Коронацията на крал Чарлз и кралица Камила на шести май се превърна в събитие без прецедент в историята, като една oт причините е 900-годишна забрана, която монархът наруши. Според нея действащи монарси не могат да присъстват на коронацията на британски крал.
Е, явно това правило изглежда остаряло на новия крал и той реши да се влее в духа на младата и модерна монархическа вълна в и отвъд Европа, чиито представители бяха сред поканените на церемонията. И не само се откроиха, но дори заблестяха наравно с главните действащи лица на тържественото събитие.
Испанските крал Филип и кралица Летисия уважиха поканата, изпратена от Бъкингамския дворец. А съпругата на монарха очаквано бе сред най-очакваните и коментираните дами. Както винаги безупречна, кралица Летисия заложи на розов костюм от Carolina Herrerа, съчетан перфектно с бижута, обувки и шапка в тон.
Освен със стила си, тя събуди възхищение и с фигурата си, допълнително подчертана от облеклото. Една истинска кралска особа, която винаги е център на вниманието. Е, този път й се наложи обаче да го раздели и с още две представителки на кралски семейства.
Крал Абдула Втори и неговата съпруга кралица Рания също бяха сред поканените от крал Чарлз. А йорданската красавица отново изглеждаше като холивудска актриса. За тържествения повод избра монохромен тоалет в пастелно жълто на Tamara Ralph, допълнен с шапка в същия цвят, бели обувки и бял клъч, предава Daily Mail.
Една друга кралска дама, която обаче е принцеса, а не кралица, предизвика не по-малко вълнение с появата си. Принц Алберт на Монако и принцеса Шарлийн се появиха под ръка на коронацията на крал Чарлз на фона на слуховете от последните месеци, че двамата са в развод.
Последно ги видяхме заедно през април и само може да предполагаме какви са истинските им отношения, когато не ги снимат десетки камери.
Сигурни сме обаче, че принцеса Шарлийн отново бе стилна и елегантна, този пък избирайки костюм с телесен цвят и шапка и обувки в тон.
Освен тези три кралски дами на коронацията на крал Чарлз бяха още кралица Максима Нидерландска, принцеса Виктория Шведска, принцеса Мери Датска, кралица Матилде на Белгия, кралиците на Япония, Тайланд, Бутан и други от целия свят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Special Ops: Lioness

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now