Новото гадже на Дара предизвика мощен хейт заради… СНИМКИ

Новият мъж в живота на Дара засега й носи бая бурни коментари в социалните мрежи, освен нежни ласки, страсти и любов. Този път обаче, хейта към изпълнителката със сигурност е вгорчил настроението й, дори и за кратко.

Фенове и последователи на Дара в социалните мрежи не чакаха дълго, за да атакуват гаджето й – аптекар, който тя показа за първи път при пътуването си до Холандия.
Дара откри сезона на дините, показа пълна пазва и… СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

Засега загадъчният мъж е познат само в социалните мрежи с псевдонима др. Вин, но според почитателите на певицата – е твърде стар за нейните 24 години, които тя даже още не е навършила.
Инцидент с Дара притесни феновете й СНИМКА

След раздялата си с Папи Ханс Дара дълго време не откриваше любовта в никого. Досега. А колко дълго ще продължи този път любовната й авантюра и дали ще прерасне в нещо по-сериозно, само времето ще покаже./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Брад Пит - болезнено откровен и шокиращо различен

Популярността около известни личности като Брад Пит неминуемо създава митове, от които обществото се нуждае, за да подхранва илюзии. Като безупречната красота, неостаряващата любов, живот сред облаци и в състояние на вечна идилия. Познаваме го като мъжкар, разбивач на сърца и един от най-известните холивудски звезди, но Брад Пит не е […]

Subscribe US Now