Емили Ратайковски няма спирка

Откакто Емили Ратайковски се раздели със съпруга си и Себастиан Беър-МакКлард, името ѝ непрекъснато се спряга с различни мъже. Първо се появиха слухове, че двамата с Брад Пит имат връзка. Оказа се, че са просто приятели. 
После беше забелязана да интимничи с Орацио Риспо. По всичко личи, че връзката им обаче е приключила и може би никога не била нещо повече от мимолетна авантюра. А защо смятаме така? По простата причина, че преди няколко дни се заговори за това, че Емрата излиза не с кого да е, а с любимото момче на звездите (коя ли нямаше връзка вече с него) – Пийт Дейвидсън.
Преди броени дни от People разбрахме, че Емили Ратайковски излиза с Пийт Дейвидсън. Източник, близък до комедианта, твърди, че двамата са в процес на опознаване. Но пък от US Weekly твърдят, че Емили и Пийт поддържат контакт вече от няколко месеца и се харесват, но все още са в ранен етап.
И като доказателство на появилите се слухове, Емили и Пийт демонстрираха близки отношения, които не останаха скрити за папараците. 
29-годишната бивша звезда на Saturday Night Live и 31-годишният модел бяха хванати “в крачка”, малко преди да влязат в апартамента на Емрата в West Village в Ню Йорк в сряда вечерта, 16 ноември. 
Пийт и Емили бяха облечени подходящо за хладно есенно излизане, като и двамата носеха удобни ежедневни екипи. Те не пропуснаха да демонстрират близост с няколко сладки прегръдки, малко преди да хлопнат вратата под носа на дебнещите папараци.
От Daily Mail припомнят, че бившият на Емили – Себастиан Беър е изпълнителен продуцент на черната комедия на Халина Рейн, “Убийствена игра”,  в която участва Пийт Дейвидсън, заедно с Мария Бакалова.
Сигурни сме, че на Себастиан едва ли ще му стане много приятно от новата връзка на бившата му жена. Но очевидно е много трудно човек да устои на чара на Пийт Дейвидсън, който до момента е имал връзка с много сексапилни дами, между които несъмнено се открояват имената на Ким Кардашиян, Кая Гербер и Ариана Гранде. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диана Димитрова побесня: Ще ми падне пердето и... СНИМКА

Диана Димитрова има пълното право да излее гнева си в социалните мрежи и то така, както прави и всичко останало – със замах и много мощно. Красивата актриса обясни всичко за наркотиците и предупреди, че скоро може да й “падне пердето”. Афектът на изкусителната брюнетка този път е породен от […]