Мария забрави побоя и пръсна мрежата с култово ВИДЕО: Не съществува сума, с която да се…

Ако питате Мария колко пари ще й стигнат, за да си напазарува (не стоки от първа необходимост, разбира се), трудно ще ви отговори. А като видите какво си признава сама пред всички, ще се хванете още повече за главата.

На въпрос в социалните мрежи “Какво предизвиква в теб думата шопинг в чужбина?”, фолкпевицата, която наскоро обвини мъжа си Мирослав в побой, а днес твърди, че отново е щастлива с него, дава покъртителен отговор:
“Аз съм най-големият майстор на това. Гарантирам! Точно вчера се шегувах с моя мъж и го питах няма ли ей така да ме засили с една сума дето да се замисля поне 5 минути какво да я направя? Обаче той каза, че такава сума не съществува! Така че ще бъде много трудна тази задача.
Всички са в шок от това решение на Мария след побоя от Миро Дзвера СНИМКА
Толкова много да се замисля, чак пък 5 минути. Обикновено съм ги подредила още преди да ми ги е дал. Така че… ДА! И даже като ми ги даде, имам още да давам. Така че… общо взето тия неща са “мисията невъзможна”. Но съм най-добра в шопинг!”, гласи дословния отговор на изпълнителката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

ПЪРВИТЕ зрителски реакции за избора на булка в "Ергенът" избиха рибата!

Изборът на булка на “Ергенът” Евгени очаквано предизвика истинска бурна вълна от реакции в социалните мрежи, където и по време на цялото риалити шоу се бълваха всевъзможни коментари за всяка една от участничките. Както вече стана ясно от снощния близо 3-часов финал, накрая останаха две момичета, които да се борят […]

Subscribe US Now