Принцеса Шарлийн – най-после усмихната

Бавно, но сигурно, Шарлийн се завръща към нормалния си живот като принцеса на Монако. Или поне към този, който очаква княжеството и поданиците му от нея. След няколко публични събития тя има нова изява.
44-годишната Шарлийн присъства на Седмицата на модата в Монако.
Там тя беше заедно с дъщеря си – седемгодишната принцеса Габриела. “Насладих се на всеки миг от подготовката на малката ми принцеса за първото й официално събитие. Очакваме с нетърпение страхотната вечер с наградите за мода”, написа Шарлийн в Instagram.
Съпругата на принц Алберт беше облечена в елегантна рокля Terrence Bray и носеше обеци на Repossi. Малката Габриела също беше в дълга и приказна официална рокля, която допълваше цвета на тоалета на майка й.
Двете връчиха наградата за най-обещаващ млад дизайнер на Абдул Ал-Ромайзан и бранда му Ramzen, който е Саудитска Арабия. Церемонията се състоя в Монте Карло на 25 май.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Трагедия: Васил Найденов го закъса, загуби гласи си

Васко Кеца загуби глас и отмени концерти. Певецът най-вероятно ще отмени изявите си до края на месеца, за да се излекува. Кеца е налегнат от сезонна алергия, която се обостря часове преди изявата му в столичен клуб снощи. Тази информация хвърли в паника неговите почитатели. След като Найденов публикува информация за […]